In november was alleen online contact nog mogelijk. Dus vonden de bijeenkomst in kleine groepjes online plaats. De volgende thema’s werden besproken:

  1. Hoe zorg ik dat mijn bedrijf in een goede energie blijft gedurende deze crisis.
  2. Vandaag de dag wordt ‘kunst’ (te) vaak gezien als iets extra’s, als iets waar je aan toe komt als je niks anders te doen hebt en dan ook nog voor mensen die het zich kunnen veroorloven. Maar de kunsten zijn van iedereen en voor elke dag. We delen hartverwarmende voorbeelden uit ons dagelijks leven om de hedendaagse kunstpraktijk te inspireren. Zoals bijvoorbeeld gebeurt in deze Podcast van Hizir Cengiz
    (https://open.decorrespondent.nl/11796/waarom-jongeren-niet-alleen-trapveldjes-maar-ook-kunst-nodig-hebben/3302306289744-3cb5410b/app-open)
  3. Hoe houd ik mijzelf/houden wij ons allemaal mentaal gezond als er lang veel spanning bestaat en dat ook nog wel een tijd zal blijven? Dit thema heeft nu natuurlijk veel met Corona te maken maar het gaat niet alleen om Corona, het gaat om het onderliggende/algemene principe. Dat kan zowel op een overkoepelend niveau als vanuit persoonlijk perspectief benaderd worden.

 

 

Foto: Johannes Plenio – Unsplash