Karin Meier Mattern-van der Straaten - Hera Netwerk

Hanne van der Linden

  • Bestuurslid van het Netwerk Sterven en Rouw Midden Brabant

Over Hanne

De uitvaartbranche is een rode draad door mijn werkzame leven. In 2005 werkte ik bij DELA in Eindhoven als Districtmanager van de Kempen en Zuid Eindhoven; het aanspreekpunt voor de medewerkers die de uitvaarten regelden.

Na het overlijden van mijn jongste zusje ben ik uit de branche gestapt om er in 2015 weer terug te keren. Natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze is onder mijn leiding ontstaan. Een prachtige plek met een prachtige visie.

Als mooi vervolg hierop mocht ik in juni 2021 de directiepost gaan vervullen bij het Crematorium voor Tilburg. Een zelfstandig crematorium, eigendom van een stichting. Weer een heel ander aspect van de uitvaartbranche.

De aandacht voor de individuele mens, echt iets kunnen betekenen op zo’n belangrijk moment in iemands leven is wat het voor mij steeds weer bijzonder maakt. Steeds weer samen met een team wat diezelfde waarden belangrijk vindt.

Samen met de Stichting mag ik ieder jaar weer een prachtig programma maken voor iedereen van Tilburg en (wijde) omgeving vol van lezingen, workshops, theater en andere inspirerende bijeenkomsten, steeds vanuit de invalshoek: Rouw en rouwverwerking.

Overige leden