Harriet van der Vleuten - Hera Netwerk

Harriet van der Vleuten

Over Harriet

In 2006 ben ik gestart met uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten, na jaren als afgestudeerd theoloog gewerkt te hebben op het snijvlak van kerk / ontwikkelingssamenwerking / volwasseneducatie en later zakelijke dienstverlening. Sinds januari 2022 is de eenmanszaak overgegaan in een VOF en is Francy Derix naast mij eigenaar van het bedrijf. De naam is toen gewijzigd in Van der Vleuten & Derix Uitvaartbegeleiding.

Kern van onze werkwijze is om betrokken en professioneel de uitvaart van een dierbare te begeleiden. Wij ondersteunen nabestaanden bij het nemen van afscheid en het vormgeven van de uitvaart. Vanaf de melding of het voorgesprek tot en met de uitvaartplechtigheid en de nodige nazorg, kan men op ons rekenen. Wij benoemen ons werk bewust als ‘uitvaartbegeleiding’ en niet als ‘uitvaartverzorging’. Dit omdat wij nabestaanden graag iets ín handen geven om zelf goed afscheid te nemen, in plaats van ongevraagd dingen uít handen te nemen.

Wij zijn met name werkzaam in Tilburg en Hilvarenbeek omgeving, zoals in in Goirle, Riel, Berkel-Enschot, Udenhout, Gilze-Rijen, Oisterwijk, Moergestel, Oirschot, Spoordonk, Loon op Zand, Alphen-Chaam, Lage Mierde, Diessen, Middelbeers en Dongen.

Overige leden