Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Lunchbijeenkomst november

Gemeentehuis Tilburg Koningsplein 9, Tilburg

Rondleiding en lunch in het nieuwe gemeentehuis van Tilburg.

Kerstdiner

Prins Heerlijk Nieuwlandstraat 16, Tilburg

Helaas kunnen we dit jaar, door de huidige coronaregels, kerst niet vieren zoals we gewend zijn, met een sfeervol diner. Wel gaan we de leden verrassen.

Lunchbijeenkomst januari

De eerste bijeenkomst in dit nieuwe jaar is gereserveerd voor de overdracht van bestuurstaken aan een interim uitvoerend bestuur van Ella, Gerda, Ingrid en Martijne. Het was een turbulente tijd voor ons bestuur van 20/21 en wij zijn ontzettend dankbaar voor de bijzondere inspanningen van Harriët, Hanneke, Mariëlle en Heleen! We zijn te gast bij Anita in De Harmonie.

Lunchbijeenkomst februari

Het voorjaarsmotto van Hera 2022 is Opnieuw In Verbinding. Dat is ook een perfect gespreksonderwerp voor de lunchbijeenkomst in Focus Foodbar! Alle Hera's nemen een vraag mee die te maken heeft met dit motto, persoonlijk, of gerelateerd aan werk.

Avondbijeenkomst maart

We zijn te gast in Villa de Pastorie aan de Piushaven voor ons uitgestelde kerstdiner! Bourgondisch genieten en elkaar ontmoeten met als thema 'verbinden na Corona'. We kijken vooruit naar een tijd waarin we met elkaar de verbinding weer kunnen leggen. Dat levert energie op, en die willen we deze avond met elkaar delen.

Lunchbijeenkomst april

We bezoeken de Lochal Tilburg onder leiding van Atty Bax, adviseur kunst, zorg en gezondheid bij Kunstloc.

Lunchbijeenkomst juni

Gerda nodigt ons uit te komen kijken op de nieuwe locatie van Broodje Aap Linke Soep in Tilburg West. Gezamenlijk met de bewoners in West gaan zij een ‘woonkamer van de wijk’ vormgeven: een plek voor iedereen om thuis te zijn, mee te doen en te groeien. Een taalrijke plek, waar je ook als je de taal niet zo goed ... Read More

Avondbijeenkomst juli

Deze zomeravond vullen we in bij Allemans in Tilburg. Allemans ligt in natuur- en landschapsgebied Moerenburg aan de rand van Tilburg. Aan de ene kant kijk je uit over de levendige Piushaven en stadsbebouwing, aan de andere kant bepalen wilgen, water en schapen het uitzicht. De missie van Allemans is bijzonder: "Iedereen heeft een talent. Maar helaas heeft niet iedereen ... Read More

Lunchbijeenkomst september

We bezoeken het nieuwe gemeentehuis van Tilburg onder leiding van Hera lid en wethouder Marcelle Hendrickx.

RINGTONE HERA

Ringtone gecomponeerd voor 25-jarig bestaan Hera

Componiste Eveline Vervliet, ingespeeld door Hera leden Betty Millenaar (piano) en Martijne van Dijk (saxofoons).

MENU